SAS competition 2011

halfmoon29 FIN

halfmoon GREENHOUSE

Above are images of our entry to a competition to redesign a campus building at Singapore American School. We worked as design consultants; the architects were Ong Ker Shing Architecture. The existing semi-cylindrical classroom block was covered in rather clumsy 1970s-style brise-soleil (which was actually built in the mid-1990s). Our scheme added an additional level of rooms, while cloaking the entire composition in a system of timber louvers. The latter were adjusted to incorporate an optical effect, a sort of clouded pattern akin to the “flowers” of ink dropped into water.

80 Responses to “SAS competition 2011”

  1. Ronnie Says:

    ascetic@cafe.adsorbed” rel=”nofollow”>.…

    ñýíêñ çà èíôó!…

  2. Albert Says:

    resistive@stands.knightes” rel=”nofollow”>.…

    tnx for info!…

Leave a Reply