SP Cloud Screen

P1160525 (Large) CROP 2 SM

Yet another intervention at Singapore Poly–this time a series of metal and aluminium screens. This was designed with a quite subtle transformation that lends the screen the impression of a clouding in the middle; this allows it to obscure the concrete stair behind. This is done by manipulating the angle of the return at the upper side of the small mullions. These get “thicker,” by means of a fold that extends upward. It is a version of the technique that we developed for Mandarin Gallery, which will be used (most likely) at the Nassim Hill project. This was done in collaboration with The Architects Circle, term architects for SP.

87 Responses to “SP Cloud Screen”

  1. Allen Says:

    provenance@columbines.heresy” rel=”nofollow”>.…

    hello!!…

Leave a Reply